Najam doplate za računalo

S obzirom na to da se informatička tehnologija vrlo brzo mijenja i napreduje, više nije isplativo kupovati i uložiti velika sredstva u tehnologiju koja se stalno usavršava. Već s najmom IT opreme osigurava se da uvijek imate najmoderniju i najnoviju opremu bez straha od zastarjelosti tehnologije.
Prednost najma IT opreme je u tome što je izuzetno isplativa, te Vam omogućuje da budete tehnološki u korak s vremenom po mnogo nižoj cijeni.

Best IT Vam zamjenjuje potrebu za kupovinom IT opreme s najmom iste na razdoblje koje Vama odgovara.
Bilo da tražite kratkoročno ili dugoročno razdoblje najma doplate za računalo, ovaj način vam sasvim sigurno pruža fleksibilnost i vuču učinkovitost vašeg poslovanja.

Što je sve uključeno u najam doplate za računalo?

Best IT radi kao „rent-a-car“ ili bolje rečeno „Rent-IT“ za doplatu za računalo.
Doplatu za računalo je moguće unajmiti na kraće i duže (višegodišnje) rokove ovisno o tome na koji vremenski period Vam je potrebna određena potrošna oprema.
Uz najam, Best IT preuzima odgovornost instalacije, postavljanja i održavanja opreme kako bi potpuno zadovoljila Vaše potrebe i omogućila Vam da za to vrijeme ispunjavate svoje poslovne obaveze.

Kako kod nas možete unajmiti doplatu za računalo?

Jednostavnim popunjavanjem obrasca za najam opreme (klik na gumb ispod teksta) zatražite najam doplate za računalo na razdoblje koje Vama odgovara. Naš vješti tim stručnjaka će preuzeti zahtjev i kontaktirati Vas odmah po zaprimljenom zahtjevu.
Ukoliko niste sigurni koja je za Vas najbolja opcija, slobodno pregledajte okvirni cjenik te možete zatražiti da se ponuda izradi prema Vašim potrebama ukoliko planirate unajmiti više različite IT opreme.
Best IT će rado napraviti sve što je potrebno da se zadovolje Vaše potrebe.

Uz svaki najam IT opreme dobivate i jamstvo iste.

Korištenjem usluge kratkoročnog ili dugoročnog uključena je standardna podrška za pomoć pri poteškoćama u radu. Ovim načinom najma ostvarujete jamstvom koje Vam omogućuje zamjenu opreme u roku 24 sata.